Het Gareel 20 Pers

Verhuur van 1 maart tot einde herfstvakantie.

prijzen :
 weekend van 1200 euro tot 1500 euro
lang weekend van 1350 euro tot 1650 euro
midweek 900 euro
week van 1500 euro tot 1800 euro

Zeer landelijk gelegen, op een domein van zes hectare, bevindt zich het vakantieverblijf "Het Gareel", voor twintig personen, in de meer dan honderd jaar oude prachtig gerestaureerde woning van de vierkantshoeve. Aanpalend in de vroegere schuur is verblijf “Het Hoefijzer” onder gebracht.

Verblijf “Het Gareel” is voor twintig personen ingericht.
De keuken is luxe ingericht, met een kookvuur van Lacanche, dubbele oven, microgolfoven, afwasmachine, een enkele spoelbak, grote koelkast.
In de eerste leefruimte is de eetruimte onder gebracht. De tweede leefruimte is omgevormd tot salon.
Op het gelijkvloers zijn er verder drie kamers voor twee personen, en badkamer en toilet. Er is een wasmachine en droogkast ter beschikking.
Op de verdieping is er zijn er drie grotere slaapkamers. Een slaapkamer is voor zes personen, de andere twee voor vier personen. Ook hier is een badkamer en apart toilet.

De centrale gang op het gelijkvloers geeft aan de ene zijde uit op de binnenkoer, aan de andere kant op het grote gazon.

De binnenkoer is de ideale plaats om uit de wind gezellig buiten te zitten, te zonnen, of te proeven van de kookkunsten op de barbecue.
Het gazon is de ideale speelplaats voor klein en groot, of dé plaats om gewoon tot rust te komen. Achteraan op het domein bevind zich een grote natuurlijke visvijver, waar naar hartenlust lijntjes mogen gelegd worden.
Je krijgt toegang tot de paardenfokkerij, waar in de zomer meestal enkele veulentjes zijn. Je kan je eigen paard mee brengen en gebruik maken van de binnen en buitenpiste en de volledige paardenaccommodatie.

Het volledige domein is omheind en voorzien van poorten. Binnen de afsluiting is ruim voldoende plaats voor de wagens.


Bij last minute, prijsaanvraag vanaf zes weken voor aanvang van het verblijf, geven we een sterke recuctie op het verblijfstarief.

In de prijzen zijn inbegrepen: welkomstgeschenk, electriciteit, verwarming, airco, bed-, bad- en keukenlinnen, producten voor de vaatwas, eindschoonmaak.
ter plaatse: waarborg 500 euro - terug 2 weken na vertrek.
mogelijk: traiteurdienst,
Op aanvraag: halfpension, gastronomisch verblijf.

informatie en boeking liefst aanvragen via het infoblad

Men kan Het Gareel afhuren, of voor grotere groepen tot 34 personen samen met Het Hoefijzer, en in alle privacy van een hartverwarmend verblijf genieten.

Er is de mogelijkheid gebruik te maken van traiteurdiensten.