Het hoefijzer 12 pers

prijzen :
weekend van 850 euro tot 1200 euro
lang weekend van 900 euro tot 1250 euro
midweek 700 euro
week van 1050 euro tot 1400 euro

Het Hoefijzer is een groot en luxe vakantieverblijf, ingericht voor twaalf personen plus 1 babybedje, waar je kan genieten van de rust en de pracht van een oude vierkantshoeve en de vlaamse ardennen.

We trachten je een aangename vakantie te geven door het verblijf te voorzien van de nodige voorzieningen en ruimte.

De leefruimte kijkt uit enerzijds op de binnenkoer, en anderzijds op de Spichtenberg. Deze ruimte is ongeveer zes meter bij veertien meter, en omvat een ruime zithoek met tv-dvd en radio-cd. Bij de eethoek is een functionele keuken met kookplaat, dampkap, oven, ijskast, microgolfoven, diepvries, spoelbak, en de nodige kasten, gevuld met potten en pannen, borden, glazen, en ...

Op de verdieping zijn zeven kamers, elk voor twee personen, twee badkamers met wastafel, douche en toilet.

Er is een overdekte fieststaling.

De binnenkoer is de ideale plaats om gewoon gezellig buiten te zitten, te zonnen, of te proeven van de kookkunsten op de barbeque.

Aan de buitenkant van de vierkantshoeve is de gazon en de boomgaard de ideale speelplaats voor klein en groot. Achteraan op het domein bevindt zich de visvijver, waar naar hartelust mag gevist worden. Je krijgt toegang tot de paardenfokkerij, waar in de zomer meestal enkele veulentjes zijn. Je kan je eigen paard mee brengen en gebruik maken van de binnen en buitenpiste en de volledige paardenaccomodatie. In de buurt zijn enige ruiterwandelroutes die beslist de moeite waard zijn.

Het volledige domein is omheind en voorzien van electrische poorten. Binnen de afsluiting is ruim plaats voor de wagens.

Roken is niet toegestaan in de gebouwen, huisdieren zijn niet welkom in Het Hoefijzer.

In de prijzen zijn inbegrepen:
welkomstgeschenk, electriciteit, verwarming, airco, bed-, bad- en keukenlinnen, producten voor de vaatwas, eindschoonmaak.
ter plaatse: waarborg 500 euro - terug 2 weken na vertrek.
mogelijk: traiteurdienst,
Op aanvraag: halfpension, gastronomisch verblijf.

Bij last minute, prijsaanvraag vanaf zes weken voor aanvang van het verblijf, geven we een sterke recuctie op het verblijfstarief.

informatie en boeking liefst aanvragen via het infoblad