Het Vergezicht 10 Pers.

In het kader van de Vlaamse Ardennen staat deze vakantiewoning "HET VERGEZICHT" garant voor een luxe vakantieverblijf.

Deze prachtige woning heeft een unieke ligging in de Vlaamse Ardennen. Net buiten de dorpskern van Sint-Maria-Horebeke is de bakker en het buurtwinkeltje op loopafstand. Je geniet van het prachtige vergezicht naar de “Geuzenhoek”, en het weidse landschap over de velden en de windmolen.
Deze woning is de ideale uitvalsbasis voor de wielertoeristen. De straat komt uit op Kerkgate te Mater, een van de klassieke hellingen met kasseien uit De Ronde. De koppenberg, Taaienberg en Kwaremont zijn op enige kilometers fietsen, net genoeg om opgewarmd te zijn.
De Watermolenroute, met vertrek te Munkzwalm, passeert door Sint-Maria-Horebeke en is goed voor 40 km fietsplezier langs de mooiste watermolens en steilste hellingen.

De wandelaar kan er van de rustige omgeving genieten. Op wandelafstand ligt de Geuzenhoek, met de oudste protestantse kerk van Vlaanderen, de enige Belgische plattelandskerk met een protestantse begraafplaats. De protestantse gemeenschap hier dateert van 1564. De geuzenhoek ademt geschiedenis uit, onder andere met het protestants historisch museum Abraham Hans. Een locatie om zeker te bezoeken !

Iets verder weg ligt de historische stad Oudenaarde, met de schitterende markt en de vele druk bezochte terrasjes.

Gaan we enige kilometers verder vinden we het kunstenaarsdorpje Kwaremont, wat zeker een bezoek waard is.

De steden Rijsel, Kortrijk, Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel liggen binnen bereik.

Een bezoek aan vogelparadijs Paradisio of aan Plopsaland zijn mooie daguitstappen. De kust ligt op 1 uur rijden.

De woning zelf is bijna nieuw, en heeft een zeer goed afwerkingniveau. Ze voldoet aan de modernste comfortnormen. De volledige woning is ter beschikking van de vakantiegangers. Je kan er dus in alle privacy verblijven.

Beneden bevindt zich de hal, met het toilet. In de woonruimte kan je genieten van de levende vlammen in de gesloten haard, of kan men uren over het landschap turen. Hier is ruimte om in het slaon tot rust te komen, of samen met twaalf te tafelen.
De keuken is volledig ingericht met ijskast, kookvuur, oven, spoelbak, afwasmachine en ruime voorziening van keukengerei. In de keuken is een tafel voorzien om vb een buffet klaar te zetten. In de berging vind je de wasmachine en de droogkast, de stofzuiger. De garage kan dienst doen om uw fietsen binnen te plaatsen.

Boven is er een tweepersoonskamer,
een kamer met tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden,
en een kamer met twee tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden.

Alle bedden kunnen individueel geplaatst worden.

De badkamer heeft een bad, douche, dubbele wastafel en een toilet.

Elke kamer is ruim genoeg om een kinderbedje bij te plaatsen. Er is een kinderbedje aanwezig.

Zo bieden we slapen aan tien personen, kinderbedjes niet mee gerekend.

Achter de salon en de keuken is een ruim terras, aangenaam om de barbecue aan te steken … of gewoon om van het vergezicht te genieten. De tuin is volledig afgesloten, een zeer veilige plaats voor kleine kinderen.
 

Op het grootste deel van de achtertuin is geen zicht van de buurt of van op de straat, zodat zonnen er een lieve lust is.

De tweede garage dient om het onderhoudsmateriaal van de eigenaar in op te bergen.
Honden zijn niet toegelaten in de vakantiewoning.

 

In de ruimte achter de garage wordt een wellnesruimte voorzien, voorbehouden enkel en alleen aan de gasten in de woning. Deze welnessruimte zal bestaan uit een sauna, een stoombad, een inloopdouche, en een kleine rustruimte binnen. In de tuin wordt de jacuzzi geplaatst voor zes personen. Het terras en de jacuzzi is buiten het zicht van de buren.

 

inbegrepen: welkomstgeschenk, verwarming, bed-, bad- en keukenlinnen, product voor de vaatwas, eindschoonmaak.
ter plaatse: electriciteit 0,25 € per kWu
waarborg 500 euro, 6 weken vooraf - terug max 2 weken na verblijf.
mogelijk: traiteurdienst, gastronomisch verblijf.